Rowan Kaag (Network) Security Engineer

Jrtheaterzaken

Jonnie & Roos Theaterzaken een jong en nieuw bedrijf in Utrecht. Jonnie & Roos zijn beide (bijna) afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht als theatermanager, zij staan klaar om jonge theatermakers te ondersteunen en te werken naar de realisatie van de voorstelling. Jonnie & Roos hebben gedurende hun opleiding meerdere projecten gerealiseerd met jonge makers en merkte dat zij elkaar veel te bieden hebben. De jonge makers hebben namelijk een product die het podium op moet, maar de zakelijk leiding, productieleiding of marketing en P&R waarom moeten zij dit ook doen? Daarom willen wij de jonge theatermaker graag representeren en deze zaken uit handen nemen.

Website:

https://jrtheaterzaken.nl

WFTC

Het WFTC staat voor het West-Fries Taekwon-do Centrum. Zoals de naam al zegt zijn zij gevestigd in West-Friesland. Voor degene die onbekend zijn met West-Friesland, dit is de bijnaam van de "kop van Noord-Holland". De club bestaat nu ruim 30 jaar en al 30 jaar beoefenen zij de sport Taekwon-do. Taekwon-do is een Koreaanse gevechtskunst. Het lijkt heel erg op karate alleen ligt de nadruk vooral op de vele trap technieken.

Website:

https://wftc.nl

Burrei.nl

Deze website dient voornamelijk als portfolio voor Erik Burrei, een vriend van mij. De website is opgezet met behulp van WordPress en is voorzien van diverse plugins om het onderhoud en beheren van zijn portfolio te vergemakkelijken.

Website:

https://burrei.nl